Logo

Bradepandeboller - boller i bradepande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på nogle lette og lækre boller, lavet i bradepande. Bollerne er luftige og lækre og passer glimrende til fødselsdag, søndagshygge, eller som et stykke ekstra godt til morgenbordet.


50 g Margarine
3 dl Vand
75 g Gær
¼ l. Kærnemælk
1 spsk Salt
500 g Sigtemel
300 g Hvedemel
2 Æg til pensling
kommen

*

Margarine smeltes.
Vand, kærnemælk og gær røres i.
Salt og hvedemel tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning i ca. 45 min.
Dejen slås ned og formes til 20 boller, der lægges tæt i en smurt bradepande.
Efterhæver i ca. 20 min. Pensles med æg og drysses med kommen.
Bagetid: Ca. 30 min. ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.974 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her