Logo

Bisquitbund - kakao

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En bisquitbund kan bruges til mange former for kager; prøv den for eksempel til en bryllupskage. I denne kage er der tilføjet kakao for at gøre den mørk. Og så er den let at lave.

 

110 g sukker
4 æg
110 g hvedemel
50 g kakao
smør til at smøre formen

Pisk sukker og hele æg med el-håndpiskeren til det er hvidt og skummende.
Sigt hvedemel og kakao ned i massen og vend det forsigtigt sammen.
Hæld dejen i en smurt springform og sæt den i en 180°C varm ovn i 25–30 minutter.
Slå kagen ud af formen og lad den køle af.
Flæk den herefter til 4 lag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her