(Bagværk,Kager)
200 g smør
300 g hvedemel
100 g sukker
1 ½ tsk bagepulver
1 knsp salt
reven skal af 1 citron
1 æg
½ dl vand
Fyld:
400 g kirsebærmarmelade
Sammenpisket æg til pensling
Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker, bagepulver, salt, æg og æggeblomme og ælt dejen sammen. Lad den hvile køligt 1 time. Del dejen i en større og en lidt mindre portion. Tryk den største portion ud i en rund form, så dejen går op ad siderne. Fordel kirsebærmarmelade på dejen. Rul resten af dejen ud på et meldrysset bord og læg den over som låg. Tryk kanten godt sammen. Lav mønster i dejlåget med en gaffel og pensl låget med æg. Bag kagen ca. 35 min. ved 180ºC på ovnens midterrille. Server kagen nybagt med koldt flødeskum.