Mørdej:
250 g hvedemel
200 g smør
75 g sukker
1 æg
Fyld:
hindbærsyltetøj el. æblemos
Kokosmasse:
4 æggehvider
200 g melis
200 g kokosmel
Til mørdejen hakkes smørret ud i melet - husk at tage lidt fra.
Heri blandes sukker og sammenpisket æg, og dejen æltes sammen med evt. resten af melet. Lægges koldt.
Linseforme, riflede eller glatte, smøres godt og i hver form klemmes en kugle af dejen ud med melede tommelfingre - det er nemmere end at rulle dejen ud som man gjorde tidligere.
I hver form lægges en lille klat syltetøj el. frugtmos og herover kommes kokosdejen.
Kokosdejen:
I en skål kommer de æggehvider, der ikke er piskede, sukker og kokosmel, og disse tre ting piskes over en gryde med kogende vand, til kokosmassen er hvid og luftig.
Kagerne bager på en rist på nederste rille ved 200ºC i ca. 15-20 min.
Kagerne afsvaler lidt i formen, inden de tages ud af formen.