Logo

Baronessens kokoskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Baronessens kokoskager er dejlig lette at lave og smager fantastisk. Server de små kokoskager til gæsterne efter middag eller til kaffen en søndag hvor der skal hygges.

 

Mørdej:
250 g hvedemel
200 g smør
75 g sukker
1 æg

Fyld:
hindbærsyltetøj el. æblemos

Kokosmasse:
4 æggehvider
200 g melis
200 g kokosmel

Til mørdejen hakkes smørret ud i melet - husk at tage lidt fra.

Heri blandes sukker og sammenpisket æg, og dejen æltes sammen med evt. resten af melet. Lægges koldt.

Linseforme, riflede eller glatte, smøres godt og i hver form klemmes en kugle af dejen ud med melede tommelfingre - det er nemmere end at rulle dejen ud som man gjorde tidligere.

I hver form lægges en lille klat syltetøj el. frugtmos og herover kommes kokosdejen.

Kokosdejen:
I en skål kommer de æggehvider, der ikke er piskede, sukker og kokosmel, og disse tre ting piskes over en gryde med kogende vand, til kokosmassen er hvid og luftig.

 

 

Kagerne bager på en rist på nederste rille ved 200ºC i ca. 15-20 min.

Kagerne afsvaler lidt i formen, inden de tages ud af formen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her