Logo

Barn 2-6 år Hjemmebagt sandwichbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Barn 2-6 år Hjemmebagt sandwichbrød

 


25 g smør
2,5 dl mælk
1 dl ymer
50 g gær
1 æg
2 tsk salt
1 tsk sukker
ca. 1,5 dl knækkede hvedekerner
ca. 550 g hvedemel
*


Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken
Hæld blandingen i en skål og tilsæt ymeren
Rør gæren ud heri
Tilsæt de øvrige ingredienser
Ælt dejen godt sammen
Lad dejen hæve i ca. 1 time
Tag dejen ud på bordet og ælt den godt igennem.
(Tilsæt evt. resten af melet)
Læg dejen i en smurt rugbrødsform (ca. 3 liter)
Efterhæve i ca. ½ time.
Dæk formen først med bagepapir og derefter med en bageplade.
Bagepladen skal ligge på formen under bagningen, så brødet får en firkantet facon.
Bag brødet på en plade nederst i ovnen ca. ½ time ved 200°C.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.072 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her