Creme:
2-3 modne men ikke splattede avocadoer
½ l piskefløde
2 dl flormelis
saft af 2 citroner
½ vaniljestang
Desuden:
1 tyk lagkagebund flækket i 3
1 kg jordbær
flormelis
Til cremen kommes avocadokød, citronsaft, flormelis og vanilje i foodprocessor.
Kør til det er moset.
Hæld fløden i og kør til det er pisket til en let creme.
Smag til med sukker og citron.
Tag de flotteste bær fra til at dekorere med.
Mos halvdelen af jordbærrene og smag til med flormelis til det er sødt og godt.
Smør jordbærmosen ud over to af bundene.
Fordel avocadocremen på de samme to bunde, men tag 3 dl fra til at dekorere med på den øverste bund.
Skær resten af jordbærrene i skiver på højkant og læg dem ud på avocadocremen. Læg sammen med den bare bund øverst, og pynt så den med det sidste af cremen og de fine jordbær.
Lad kagen trække køligt, men ikke i køleskabet i mindst 6 timer.