Logo

Appelsinmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sukkerbrødsdej:
120 g sukker
2 æg
2 spsk appelsinsaft
2 stk reven appelsinskal
120 g hvedemel
½ tsk bagepulver
120 g smør eller margarine
 
Pisk sukker, æg, appelsinsaft og reven appelsinskal let og skummende.
Bland hvedemel og bagepulver sammen og sigt det over æggesnapsen.
Smelt og afkøl smørret, og hæld det i.
Rør det hele sammen og fyld muffinsforme ⅔ op med dej.
Bag straks kagerne i forvarmet ovn på midterste rille ved 180-200°C i ca. 25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her