125 gram smør
250 gram sukker
1 stang vanilje
2 appelsiner
3 æg
2 spsk stærk kaffe
225 gram hvedemel
2 tsk bagepulver
3 spsk kakao
flormelis
rå æggehvide
Rør smørret luftigt med 200 gram sukker og rør vaniljekorn, saft af 2 appelsiner og reven skal af 1 appelsin i.
Tilsæt æggeblommerne en ad gangen og rør godt for hver.
Rør den kolde kaffe i.
Bland hvedemel, bagepulver og kakao og rør det i dejen.
Pisk æggehviderne stive, rør et par skefulde i dejen og vend derefter resten af skummet i med få dybe tag.
Fyld dejen i en lille smurt bradepande eller stor folieform og bag kagen ca. 40 minutter ved 175ºC.
Skræl den anden appelsin tyndt og hak den gule skræl groft eller skær den i fine strimler.
Damp appelsinskrællen i en lage af 50 gram sukker og 1 dl vand og lad den dryppe godt af.
Vend den bagte kage ud og lad den køle af.
Skær den i snitter eller stik den ud med en stor hjerteform.
Overtræk kagerne med glasur af flormelis og rå æggehvide og pynt med de dampede appelsinstrimler.