Logo

Appelsinglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g smør
375 g flormelis
3 tsk vaniljesukker
6 spsk kakao
5-6 spsk appelsinjuice
Evt. lidt revet appelsinskræl som pynt
 
Smelt smørret og rør det med flormelis, vaniljesukker og kakao.
Rør appelsinjuicen i lidt ad gangen til glasuren er tyk og cremet.
Smør glasuren på den afkølede kage.
Strø evt. lidt revet appelsinskræl på kagen som pynt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her