Logo

Appelsinformkage med hakkede nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
2 dl sukker
2 spsk appelsinsaft
150 g margarine
reven skal af 1 appelsin
2 ½ dl hvedemel
1 tsk bagepulver
3 æg
Glasur og pynt:
2 dl flormelis
1 ½ spsk appelsinsaft
lidt nøddedrys

Pisk de hele æg lette og luftige med sukker og rør appelsinsaft, smeltet og afkølet margarine samt reven appelsinskal i.
Kom hvedemel og bagepulver i uden at røre for meget.
Fyld dejen i en smurt springform, hul kagen lidt ned på midten så buler
den ikke op.
Bag kagen ved 175° i ca 50 min.
Lad kagen afkøle lidt kom glasur på drys lidt reven appelsinskal og
nødder på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1378027-09-2023 23:50:20 Helle
Bliver bedre med finthakket chokolade i

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her