Logo

Anisklør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-5 æg
500 g flormelis
1 knsp. Salt
1 ½ spsk hele anisfrø
500 g hvedemel
 
Æg og flormelis røres grundigt, til det er lyst og skummende.
Herefter røres salt og anisfrø i og til sidst melet.
Formes som pølser på 1 ½ cm. tykkelse, som skæres i længder á 5 cm., der
flækkes på langs.
Med en skarp kniv skæres 2-3 snit på skrå i stykkernes ene side, og de
bøjes nu den modsatte vej, så snitterne kommer til at stritte.
Lægges på bagepapir, hvor de står natten over.
Bages den næste dag på nederste rille ved 130ºC med ovndøren lidt på klem i 20-25 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.083 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her