Bunde
3 æggehvider
95 g sukker
3 æggeblommer
30 g hvedemel
30 g Maizenamel
¾ tsk bagepulver
Top
3 æggehvider
9 spsk sukker
Creme
3 dl kogende mælk
½ stang vanilje
3 æggeblommer
3 spsk sukker
1 ½ spsk Maizenamel
Pisk hviderne helt stive. Pisk sukkeret i , lidt af gangen. Rør blommerne i.
Sigt de to slags hvedemel og bagepulver i dejen mens der røres.
Dejen fordeles i velsmurte forme, to lagkageforme og en springform. Bages i 10 min ved 190 .
Top
Æggehvider piskes meget stive ,sukkeret kommes i. Det kommes ovenpå den bund der er i springformen, den skal ikke bages først.
Creme
Mælken sættes på kogepladen sammen med vaniljestangen. Æggeblommer, sukker og Maizenamel røres sammen, hældes i mælken der bringes på kogepunktet, mens der piskes.