75 g blå birkes
2 dl mælk
3 æg
100 g sukker
100 g marcipan
150 g smør
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
Creme:
100 g flormelis
2 spsk blødt smør
1-2 spsk appelsinsaft
Hæld mælken over de blå birkes, og lad dem stå ½ time.
Pisk æg og sukker godt med en elpisker og riv marcipanen i. Pisk igen.
Smelt smørret, lad det svale af, og pisk det i.
Sigt hvedemel og bagepulver sammen og rør det i skiftevis med mælk og birkes. Smør en springform godt og drys fint med hvedemel. Klip en bund af
bagepapir og læg den i bunden af formen.
Kom dejen i.
Bag den midt i en 200ºC varm ovn i 30-35 minutter.
Den skal føles fast, når man trykker på den.
Køl den af.
Rør glasuren, og fordel den på kagen.
Pynt med reven appelsinskal.