Logo

After Eight Tærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl blendede chokoladesmåkager
¾ dl smeltet smør
2 ½ dl smør
125 g chokolade
1 tsk pebermynteessens
4 æg (pasteuriserede)
5 dl flormelis

Blend kagerne godt med smørret og pres det ned i en tærteform. Bages i 5-7 min. ved 175°.
Pisk smør og flormelis til det er cremet. Tilsæt det smeltede chokolade, de piskede æg og pebermynte og pisk til det er godt blandet. Hældes i tærtebunden og sættes i køleskab i mindst 5 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her