Logo

Abrikoshjerter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

 Abrikoshjerter er en god lille chocolade bid til kaffen eller bare som petit fours.
 er forholdvis let at lave og koster ikke det store.

250 g hvedemel
150 g sukker
1 spsk vaniljesukker
1 æg
½ tsk ingefær
150 g smør eller margarine
 
Fyld: Abrikosmarmelade
Desuden:
200 g overtrækschokolade
(40 g valnødder eller mandler)
 
Hæld melet i en skål og smuldr smørret heri.
Tilsæt sukker, vaniljesukker, ingefær og ægget.
Ælt dejen sammen og lad den hvile 30 minutter i køleskabet.
Rul den tyndt ud og stik den ud med en hjerteform.
Læg dem på en bageplade og bag dem i ovnen ved 200ºC i 12-15 minutter.
Tag kagerne ud af ovnen og lad dem afkøle.
Rør abrikosmarmeladen lind.
Smør halvdelen af hjerterne med marmelade og læg dem sammen to og to.
Smelt overtrækschokoladen i vandbad.
Bred den i et tykt lag chokoladen over kagerne.

Man kan eventuelt pynte hjerterne med halve valnødder eller hakkede mandler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her