5 dl hvedemel
½ tsk bagepulver
75 g margarine
Lidt vanilje
½ sammenpisket æg
1 dl mælk
1 dl sukker
Pensling:
½ sammenpisket æg
Fyld:
125 g abrikosmarmalade
Pynt:
Tesukker
Mørdej: Hvedemel og bagepulver blandes med vanilje (ca. 1 tsk). Margarinen hakkes i skær ganske små skiver og kom i melet. Æg, mælk og sukker røres let sammen og æltes i melet. Dejen stilles lidt i køleskabet til den er fast. Den rulles ud til ca. 2 cm tykkelse, stikkes ud til runde kager (6 cm diam.). Kagerne pensles i kanten med det sammenpiskede æg. På hver anden kage lægges 1 teskefuld marmmelade. De andre kager lægges over, og trykkes sammen i kanten med fingerne. Stil kagerne på en med bagepapirbelagt bageplade. Pensl med æggestrygelsen og drys sukker på. Kagerne bages i forvarmet ovn ved 200° i 15 min.
--