Logo

Abrikosroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Abrikosroulade er et dejligt alternative til de klassiske roulader, som har den naturlige sødme fra  Abrikoser


80 g smør
100 g sukker
2 æg
100 g hvedemel
½ tsk bagepulver

Fyld:
1 ½-2 dl abrikosmos eller abrikosmarmelade

Rør sukker og smør godt sammen og rør de sammenpiskede æg i.
Bland hvedemel og bagepulver i dejen.
Bøj et stykke alufolie på 30x40 cm op i kanterne så det danner en lavrektangulær form, hold evtentuelt hjørnerne sammen med en clips.
Fordel dejen på papiret straks når den er rørt sammen og sæt den i en varm ovn på 200ºC. Lad den bage 10 min.
Vend hurtigt den færdigbagte kage ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir, fordel abrikosmosen over den i et jævnt lag og rul rouladen omgående, men forsigtigt sammen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (11 stemmer)
Siden er blevet set 5.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her