Logo

Ølbakkelser med ost og bellis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kager

2 dl lys øl
100 g smør
125 g hvedemel
½ tsk salt
4 æg

Fyld:
2 æggeblommer
2 tsk Maizena
½ tsk paprika
2 dl varm mælk
2 spsk ost
en håndfuld bellisblomster

Giv øl og smør et opkog.

Tilsæt hvedemel og salt og kog det ved jævn varme til den er glat og blank.
Pisk æggene i et ad gangen og sæt dejen i små toppe på en smurt bageplade.

Bag dem i ca. 15 min. ved 220ºC.

Husk, at der ikke må åbnes for ovnen under bagningen, da bakkelserne så vil falde sammen.

Bakkelserne fyldes med 2 æggeblommer rørt sammen med 2 tsk Maizena og ½ tsk paprika, der piskes i en gryde med den varme mælk.

Når cremen er kogt jævn, tilsættes 2 spsk reven ost og en håndfuld bellisblomster.

Fyldet kommes i de flækkede bakkelser.

Gem lidt friske bellisblomster til pynt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her