Kager
2 dl lys øl
100 g smør
125 g hvedemel
½ tsk salt
4 æg
Fyld:
2 æggeblommer
2 tsk Maizena
½ tsk paprika
2 dl varm mælk
2 spsk ost
en håndfuld bellisblomster
Giv øl og smør et opkog.
Tilsæt hvedemel og salt og kog det ved jævn varme til den er glat og blank.
Pisk æggene i et ad gangen og sæt dejen i små toppe på en smurt bageplade.
Bag dem i ca. 15 min. ved 220ºC.
Husk, at der ikke må åbnes for ovnen under bagningen, da bakkelserne så vil falde sammen.
Bakkelserne fyldes med 2 æggeblommer rørt sammen med 2 tsk Maizena og ½ tsk paprika, der piskes i en gryde med den varme mælk.
Når cremen er kogt jævn, tilsættes 2 spsk reven ost og en håndfuld bellisblomster.
Fyldet kommes i de flækkede bakkelser.
Gem lidt friske bellisblomster til pynt.