Tvist de klassiske æbleskiver ved at fylde dem med hvid chokolade som en behagelig overraskelse.
125 g hvedemel
65 g smør
2 dl mælk
2 stk æg, del blommer fra hvider
½ tsk bagepulver
50 g sukker
1 knsp kardemomme
1 knsp citronskal, revet
1 knsp salt
150 g hvid chokolade
Smelt smørret i en gryde, og pisk æggehviderne stive.
Rør alle ingredienserne undtagen de piskede hvider sammen.
Vend til sidst æggehviderne i lidt ad gangen.
Hak den hvide chokolade.
Steg æbleskiverne på et æbleskivejern i lidt rapsolie.
Når dejen er klar, vend æbleskiven ¾ rundt, og læg chokoladestykker ind i.
Vend nu den sidste ¼, så dejen lukker sig om chokoladen.
Servér de varme æbleskiver med flydende hvid chokolade strøet med lidt florsukker.