Logo

Æbleskiver, Fru Poulsen's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g hvedemel
5 æggeblommer
1 ¼ dl piskefløde
65 g smeltet smør
skal af 1 revet citron
1 tsk vanilje
1 knivspids kardemomme
1 knivspids salt
1 spsk sukker
1 stænk calvados
5 æggehvider

Hvedemel, æggeblommer, smeltet smør og piskefløde piskes godt sammen. Citronskal, vanilje, kardemomme, salt, sukker og calvados tilsættes, og dejen røres godt sammen.

Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i dejen.

Æbleskiverne bages straks og drysses med flormelis.
Æbleskiverne serveres med sukker og syltetøj…

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her