Logo

Vindrue- og appelsinsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g champignon
2 appelsiner
200 g grønne og blå vindruer
1 ½ spsk honning 
 
Rens champignonerne og skær dem i kvarte.
Skær appelsinerne i tern.
Halver vindruerne og fjern eventuelle sten.
Rist champignonerne på en tør pande i ca. 5 min., til de er næsten tørre.
Tilsæt honning og lad den smelte.
Tilsæt appelsin og vindruer og varm salaten igennem.
Server salaten varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her