Logo

Vindruegelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

1 liter usødet vindruesaft
6 spsk citronsaft/Citrus Nekta
1 brev Gul Melatin (40 g)
750 g sukker
 

* Tilberedning

Vindruesaft, citronsaft og Gul Melatin bringes i kog og koges 1 min. 
Gryden tages fra varmen og sukkeret røres i.
Geléen bringes i kog og koges 1 min.
Skummes og kommes i Atamonskyllede glas, der lukkes dagen efter.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (13 stemmer)
Siden er blevet set 8.547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
68715-10-2011 10:26:34 lone
der skal mere sukker i end et 1 kg pr l. saft, og gelatine 1 brev. jeg har købt citronsyre denne gang, for den blev ikke stiv sidste år, så jeg vil prøve med 1½ kg sukker denne gang, skal nok skrive om det er nok

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her