Logo

Vejbred-dip i maj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvidkål
1 syrligt æble
1 tomat
1 dl hakkede vejbredblade
2 dl cremefraiche
2 spsk olivenolie
1 knust hvidløgsfed
 
Finhak hvidkålen og tilsæt det fintrevne æble amt tomat skåret i tynde
både.
Bland den hakkede vejbred i.
Rør creme fraichen med olie og knust hvidløg og fordel dressingen godt i
salaten.
Spis evt. denne dip med fyld i pita-brød. Natur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.756 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her