Logo

Varm tranebærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g stegemargarine
1 spsk revet løg.
Ca. 300 g tranebær
3 dl melis
1 spsk sherry
1 tsk timian
Ca. 1 dl piskefløde
Evt. salt peber og merianpulver.
 
Egner sig fortrinligt til rødt kød med kartoffeltilbehør.
Skyl tranebærrene.
Steg løgene klare i margarinen og tilsæt bærrene.
Rør hyppigt rundt til det er moset.
Drys melis i og tilsæt sherry og timian.
Kog i 5 minutter og jævn til med piskefløde.
Smag til med salt, peber og evt. lidt merianpulver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her