Logo

Tomatsalat med mozzarellaost og basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomatsalat med mozzarellaost og basilikum

500 g mozzarella 30+

2 bøftomater, økologiske

½ pose frisk basilikum

1 lille løg, fx rødløg

4 spsk olivenolie, den bedste

balsamico

havsalt og peber

Serveres med et godt brød og et glas rødvin.

 

Skær mozzarella og tomat i skiver og læg dem lagvis på et fad eller en tallerken med basilikum.
Fordel meget finthakket løg og olie over og drys med salt og friskkværnet hvid peber.
Dryp balsamico over til sidst.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her