Logo

Tomatkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g tomater
5 skalotteløg
100 g smør
1 dl hvidvin
sukker
estragon
 
Skalotteløg snittes fint og dampes møre i lidt af smørret.
Heri kommes hvidvinen som koger ind til en fjerdedel.
Tomat i meget små tern kommes ved, varmes igennem og smages til med salt, peber, sukker og citronsaft samt estragon.
Resten af smørret røres i i små klatter.
Hvis kompotten er meget tynd må den koge lidt ind.
Bruges fx. til fisk eller fjerkræ.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her