Logo

Tomat-karry-ketchup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olivenolie
1 kg tomater
250 g madæbler
Salt
Peber
½ dl eddike
Ca. 7 spsk sukker
Lidt chili
4 laurbærblade
1-2 spsk karry
200 g løg
 
Tomater blancheres og skindet flåes af.
Løg skæres i grove tern og sauteres i olie til de er møre, uden at tage farve.
Eddike tilsættes og det koger ind til en fjerdedel.
Tomater i grove tern kommes i sammen med skrællede æbler skåret i tern.
Koges til æblerne er møre ( mos ) sammen med salt, peber, sukker, chili, karry og laurbærblade.
Tag laurbærbladene op.
Blendes om nødvendigt og sigtes hvis du synes.
Smages til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her