Logo

Tomatketchup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 kg fuldmodne tomater
2 kg æbler
½ kg løg
3 røde peberfrugter
65 gram salt
250 gram sukker
1 dl eddike
5 tsk Atamonpulver eller 5 dessertskeer flydende Atamon
 
Tomaterne skylles og skæres i mindre stykker.
Æblerne skylles og skæres ligeledes i mindre stykker (man fjerner
blomst, stilk og kernehus.)
Løg pille og skæres i kvarte.
Peberfrugterne renses dvs. man fjerner stilk og kerner.
Det hele males nu hurtigt igennem en kødmaskine.
Alternativt kan anvendes en food processor
Mosen koges sagte i ca. 30 minutter sammen med salt, sukker og eddike.
Mosen gnides gennem et dørslag.
Pureen koges igen nu i 10 – 15 minutter uden låg.
Atamon tilsættes.
Pureen fyldes i varme, Atamonskyllede flasker, der bindes til med det samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.123 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her