Logo

Tomat-Blomkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomat-Blomkål

1 stort blomkål (800 g)

4 stk. gulerødder (400 g)

½ kg tomater

1 ½ spsk balsamicovineddike

2 tsk honning


A. Del blomkålen i buketter og skær gulerødderne i tykke skiver.

Fjern stilkenden på tomaterne og skær dem i både.

 

B. Kom gulerødderne i en gryde, læg blomkålen over og tilsæt 2 dl vand og 1 tsk salt. Kog under tætsluttende låg i 5 min.

 

C. Tag gulerødder og blomkål op og kom tomaterne i gryden, kog i 10 min. uden låg.

 

D. Smag tomaterne til med vineddike, honning, peber og evt. yderligere salt. Vend gulerødder og blomkål i og varm retten igennem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her