Logo

Syltede rødbeder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 1 portion

5 dl eddike
2 dl sukker
500 g kogte rødbeder
1 lille stykke peberrod

Bland ingredienserne til lagen over giv dem et opkog. Læg de kogte, skrællede rødbeder, der er skåret i skiver, i en krukke og hæld den kogende lage over.
Lagen holder sig længere hvis man lægger et lille stykke rå peberrod, der er skrællet og skåret i småstykker ned i krukken.
Kom Atamon i lagen efter flaskens anvisning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her