Brug direkte grillning ved middelhøj temperatur
Forberedelse: 10 minutter Grilltid: 6-8 minutter
3 bundter forårsløg
1 dl olivenolie
saft fra 1 limefrugt
friskkværnet sort peber og havsalt
ekstra limefrugter, delt i både
A. Skyl forårsløgene i koldt vand og fjern evt. grimme blade.
Fjern ikke »skægget«.
Skær lidt af de grønne ender så de alle får samme længde.
B. Læg forårsløgene i en skål, hæld olie og limesaft over og tilsæt godt med kværnet peber.
C. Grill forårsløgene på begge sider til de er bløde.
Server med havsalt og limebåde ved siden af.
Det er også godt at drysse lidt finthakket chili på lige før de skal spises.
Tips:
Du kan også bruge porrer i denne opskrift. Store porrer skal helst deles i to eller fire.
Prøv forårsløgene på en god burger. De kan grilles ved stærk eller svag varme. Lidt småsvedne skal de være!