Logo

Svampetatar på salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g friske shii-take svampe
100 g friske gule kantareller
1 skalotteløg
1 spsk friskhakket persille
1 tsk smør
salt
peber
2 spsk hindbæreddike
1 spsk koldpresset olivenolie
50 g radicchiosalat
50 g feldsalat
1 tomat eller 8 cherrytomater

Rens svampene med en børste og skære dem i små tern. Finhakket skalotteløg og persille ristet let af i lidt smør. Tilsæt svampene, krydr med salt og peber og lad retten sautere på panden i ca. 5 minutter til væsken er forsvundet. Læg ingredienser i små mokka-kopper, pres lidt og lad dem køle lidt af.
Lav en vinaigrette af eddike, olie, peber og salt. Svampetataren vendes ud på 2 tallerkener med salat omkring. Drys med tomater skåret i tern eller halverede sherrytomater.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.566 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her