Logo

Svampesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g skalotteløg
1 spsk smør
250 g svampe, fx. østershatte eller champignons
4-5 kvist efrisk timian
2 dl cremefraiche 38%
½ citron, saften heraf

Pil løgene og svits dem på en pande i smør.
Kom de rensede og skivede svampe i sammen med timianblade .
Tilsæt derefter cremefraiche og lad saucen koge tyk.
Smag til med citronsaft og salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.591 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her