Her finder du opskriften på denne nemme svampesalat med
linser, urter og gedeost. Perfekt tilbehør til både fisk og kød eller blot som
vegetarret.
4 personer. Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 30 min.
# Ingredienser
400 g svampe
400 g persillerod (eller pastinak)
2 fed hvidløg
1 rødløg
¼ bdt. oregano
2 spsk olie
1 ds linser
100 g gedeost
¼ bdt. mynte
salt og peber
*
Rens svampene og skær dem i mindre stykker.
Rens persillerødder og skær dem på langs i tynde stænger.
Snit rødløg, hvidløg og oregano fint.
Steg rødder, løg og hvidløg af i olie på en varm pande til
det er let brunet, vend oregano deri, og smag til med salt og peber.
Kom det på et lille fad, hvorpå linser og ost fordeles, og
drys med groft hakket mynte.
Servér med brød og ekstra olie.
Tips: Serveres som tilbehør både til fisk og kød, men kan
også fint spises som vegetarret. Kan også laves med kikærter i stedet for
linser og pastinakker i stedet for persillerødder.