Logo

Sursøde grønsager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sursøde grønsager 2


Nyd forårets sprøde grønsager og smagfulde friske krydderurter. Det er sundt for både krop og sjæl. Her får du en god opskrift fyldt med sprøde ...

4 personer

 

# Ingredienser til Sursøde grønsager:

½ blomkål

200 g grønne bønner

250 g nye gulerødder

1 rødløg

½ dl sukker

1 dl æbleeddike

1 tsk groft salt

½ tsk chiliflager

hel koriander og fennikelfrø

*

Sådan laves Sursøde grønsager:

Del blomkålen i buketter.

Nip bønnerne og skær dem evt. i snitter.

Rens gulerødderne og skær dem i mundrette stykker.

 

Blancher grønsagerne, hver slags for sig, sprøde og møre i letsaltet vand.

Læg dem i iskoldt vand og dryp af.

Læg grønsagerne lagvis i en skål eller stort sylteglas.

 

Pil rødløgene og skær dem i tynde både.

Kog en lage af sukker, eddike og 2 dl vand.

Tilsæt rødløg og krydderier efter smag.

Hæld lagen over grønsagerne og lad dem trække min. 1 time og gerne 1-2 dage.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her