Fintskårne sprøde grønsager i alle regnbuens farver og
former tilsat en nem asiatisk dressing er noget af det nemmeste og mest
aromatiske, du kan ...
#
500 g blomkål
250 g karotter
rød, gul og grøn peberfrugt, 2 af hver
250 g ananas
1 bdt. koriander
4 spsk vegetabilsk olie
2 dl tomatketchup
4 spsk honning
2 spsk riseddike
3 spsk sojasauce
*
Skyl blomkålen, dup den tør, og del den i buketter.
Skyl karotterne, gør dem i stand, skræl dem, og skær dem i 1 cm store tern.
Skyl peberfrugterne, dup dem tørre, udkern dem, og skær dem ud i stykker.
Skræl ananassen, og skær dem i 1 cm store tern.
Skyl korianderen, slyng den tør, pluk bladene af, og hak dem groft.
Varm olien op i wokken, svits blomkålsbuketterne heri, og tag dem så op.
Svits ligeledes karotter i tern, tilsæt stykker af peberfrugt og ananastern, og steg videre.
Kom så atter blomkålsbuketterne i.
Hæld tomatketchup, honning, risvin, sojasauce og 21/2 dl vand på, og lad det simre sagte. Rør hele tiden i det undervejs.
Vend til sidst de grofthakkede korianderblade i.