Spis den som selvstændig ret med brød eller risnudler til eller sammen med små stykker grillstegt kød. Som variation kan du hælde mere kokosmælk eller fløde i og forvandle tomatsalsaen til en herlig suppe.
2 hakkede salatløg
3-4 fed hvidløg
1 middelstor, rød chili
1-2 spsk revet, frisk ingefær
3 spsk olie, fx rapsolie
4 dl kokosmælk
2-3 tsk thailandsk rød karrypasta
1 spsk sukker
750 g tomater
limesaft, salt og peber brøndkarse
Blend løg, hvidløg, chili og ingefær.
Varm olien op, tilsæt pureen og rør rundt i et par minutter.
Tilsæt kokosmælk, karrypasta og sukker og lad salsaen simre i 5 minutter.
Smag den til med limesaft, salt og peber.
Tilsæt lidt vand eller fløde, hvis salsaen er for stærk.
Drys brøndkarse over og server den til brød eller risnudler.
Frugt bær og grønt, Sylvia Danielsson