Logo

Stærk tomatsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor stærk chili eller 2 små
1 løg
3 tomater
1 tsk salt
 
Pil løget og skær chilien fri for stilk.
Skær tomaterne i både og blend det hele sammen.
Smag til med salt og lad den trække en times tid inden servering.
Salsaen er god til mexicansk mad, men også til en god bøf, fisk eller som tilbehør. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.645 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her