Logo

Squash-dild pickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 l. squash
6 fed hvidløg
¾ dl havsalt
6 ¼ dl lys eddike
6 ¼ dl vand
3 kviste frisk dild
3 vindrueblade
18 peberkorn
 
Skær squashen på langs i små bjælker af en størrelse, der egner sig til pickles.
Lad hvidløg, salt, eddike og vand koge kraftigt op.
Læg 2 hvidløgsfed i hvert steriliseret glas.
Fordel squashbjælkerne i glassene, tilsæt dild, peberkorn og øverst vindrueblade.
Hæld den kogende lage over og luk til.
Stil glassene i en gryde med kogende vand i 10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.035 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her