250 g færdig butterdej
1 pk. frosset spinat
2 skalotteløg
olivenolie
50 g valnøddekerner
3 småæg
1 dl fløde
1 ½ dl syrnet fløde, 9%
Rul butterdejen ud efter anvisningen på pakken og læg den i en tærteform - dejen skal hænge lidt ud over kanten.
Prik bunden med en gaffel og forbag den i 10 minutter ved 200°.
Pil og hak løgene. Svits dem i olie og tilsæt spinaten.
Lad den tø helt op ved svag varme. Rør i den af og til.
Hak valnødderne groft og vend dem i blandingen.
Smag til med salt og peber.
Skru op for varmen, så noget af væden fordamper.
Kom blandingen i den forbagte bund.
Pisk æg, fløde og syrnet fløde sammen og hæld det over.
Løft lidt i massen med en gaffel.
Bag tærten færdig i 20-30 minutter til æggemassen er helt stiv