Logo

Speltbrød med soltørrede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl vand
50 g gær
1 spsk olie
1 tsk honning
1 tsk salt
1 tsk oregano
3 spsk fintrevet parmesanost
100 g grofthakkede soltørrede tomater
300 g spelt
400 g sigtet spelt
 
Vandet lunes til ca. 37ºC.
Gær, olie, honning, salt, oregano, parmesan og soltørrede tomater tilsættes
og det hele blandes godt.
Melet tilsættes, og dejen æltes til den er glat.
Hæver i en time. Slås ned og æltes igen.
Dejen formes som en pølse og lægges i den smurte form.
Ridses og efterhæver i 30 minutter.
Bages ved 180ºC i 40 minutter og afkøles på rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her