Logo

Spätzle salat, auberginechips, tomater og høvlet pecorini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spätzle:
1,90 dl danskvand
300 g hvedemel
4 æg
salt

Auberginechips:
2 auberginer
½ l olivenolie eller vindruekerneolie
havsalt

Tomater:
5 tomater
Pecorini el. anden fast ost fx Grana el.Parmesan
2 spsk olie
hakket purløg eller persille
portulak
rosmarin
havesyre
manchego, spansk fåreost

Spätzle:
Hvedemel piskes sammen med æg og salt. Danskvanden tilsættes.

Massen høvles over rivejernet ned i gryde med kogende letsaltet vand. Fjernes når de kommer op til overfladen. Vendes i olivenolie og køles af på en bradepande.

Auberginechips:
Auberginerne skæres så tyndt som muligt med skallen og steges gyldne og sprøde i olie.

Danske tomater:
Del tomaterne i kvarte.

Skær salaten i strimler, varm olien, tilsæt spætzle, så de tager lidt farve og puffer op, og tilsæt portulak og havesyre. Vent tomat og salat i, og anret med de sprøde aubergine og ost.

Hæld den i salatskålen. Tilsæt salatblade + de danske tomater.

Anret.

Høvl Manchego over fadet, auberginechips over og vend med purløg og persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her