Logo

Sot Chua Ngot - sur-sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 finthakkede hvidløg
1 spsk sesamolie
2 spsk skalotteløg i skiver
1 gulerod i tern
1 grøn peberfrugt i tern
1 rød chili i tern
1 spsk sukker
salt
peber
1 tsk tomatsauce (eller ¼ tsk tomatpuré)
2 spsk lagereddike
1 spsk Maizena, udrørt i lidt vand

Sautér hvidløg gyldent i olie. Tilsæt frisk og syltet skalotteløg, gulerod, peberfrugt, chili og sukker, samt salt og peber. Fortsæt stegningen og tilsæt tomatsaucen og eddike. Lad det hele koge op og rør Maizena i. Skru ned og lad det simre ca. 1 minut under omrøring.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her