Logo

Sot Dau Phong - jordnøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fed hvidløg i tynde skiver
2 tsk vegetabilsk olie
100 g svine- eller kyllingelever
1 spsk finthakket rød chili
1 dl gul bønnesauce
1 stilk finthakket citrongræs
½ dl kokosmælk
1 tsk sukker
1 tsk salt
2 spsk tamarindsaft
2 ½ dl finthakkede jordnødder

Sautér hvidløg mørt i olie og tilsæt lever, chili, gul bønnesauce, citrongræs, halvdelen af kokosmælken, sukker, salt, tamarindsaft og jordnødder. Lad det koge op. Tag gryden af blusset og blend alle ingredienser med resten af kokosmælken på en food processor.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her