Logo

Snehvidesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl piskefløde
1 moden banan
1 tsk honning
1 spsk citronsaft (Citrus Nekta)
1-2 æbler
125 g kirsebær
200 g svesker
15-20 mandler

Flødeskum smages til med moset banan, honning og citronsaft. Æblet vaskes, skæres i terninger og blandes i flødeskummet, der lægges på et fad. Røde kirsebær lægges i striber på salaten. Langs kanten lægges udblødte svesker. Sveskerne udblødes 1-2 døgn i lidt sukkervand med citronsaft, stenene fjernes og erstattes med skoldede, smuttede mandler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her