Logo

Smørdampet fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-3 stk fennikler (400 g)
2 dl vand
½ tsk salt
15 g smør
1-2 spsk citronsaft
2 spsk hakket persille
 
Skær fenniklerne i kvarte, kom vand, salt, smør og citronsaft i en gryde og bring det i kog.
Kom fenniklerne i gryden og damp under låg i 5-10 minutter. Fjern låget og lad væden dampe væk.
Fenniklerne må gerne være gyldne, vend så persille i.
Server til fisk, fjerkræ eller kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.183 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her