Logo

Krydrede ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk smør eller olie
5 dl vand
1 hakket løg
1 hakket, udkernet, rød eller grøn chili
1 tsk spidskommenfrø
1 spsk fiskesauce
200 g langkornede ris
Pynt:
friske koriander
basilikum blade

Smelt smørret / olien i en stor gryde.
Tilsæt løg, chili og spidskommenfrø og steg ved moderat varme i 3-4
minutter. Hak chilierne fint.
Rør fiskesauce, ris og vand i og kog op.
Skru helt ned for blusset, læg låg på og kog risen i 10 minutter.
Tag gryden af blusset og lad stå i 5 minutter.
Løft risen op med en gaffel og server retten

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.833 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her