Logo

Smørdampet bladselleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk bladselleri (400 g)
15 g smør
¾ dl vand el. hvidvin
¼ tsk salt
peber
 
Skær bladselleristilkene i 3-4 cm lange stykke på skrå.
Kom smør, vand el. vin og salt i en sauterpande el. gryde og bring det i kog.
Læg bladselleristykkerne i gryden og læg låg på.
Damp bladsellerien i 10-15 minutter, fjern låget og lad noget af væden dampe væk.
Smag til med salt og peber.
Bladsellerien må gerne være let gylden.
Serveres som tilbehør til fisk, kød, vildt, forret, brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.191 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her