Alting bliver dyrere og dyrere. Leveomkostningerne stiger - sådan siger man i hvertfald. Men så er det trøst at hente i de gratis glæder. Gå ud i haven og skaf lidt til føden: skvalderkål fx. denne næsten uudryddelige plante, som her i den tidligere sommertid smager ganske godt.....
500 gr. Nyplukket skvalderkål (tag de nye og helt friske skud)
lidt god olie
2 flasker fløde 9 (hvis man ikke skal tage hensyn til hverken vægt eller kolesterol brug piskefløde)
Maizena
salt, peber, muskatnød
Skvalderkålen skylles godt for jord - i mindst syv hold vand. Smides på en sigte, drypper af, duppes tørre i et viskestykke. Kommes derefter ned i en stor gryde med varm olie i bunden. Rør godt rundt indtil den varme olie har slået vandet af kålen. Kom fløden i, jævn evt. med lidt Maizena, smag til med salt, peber og reven muskatnød.