Logo

Sildesalat af røgede sild 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

De yderste blade og rodstokken fjernes af 100 g endivie salat. Resten hakkes. 2-3 hårdkogte æg hakkes. 4 røgede sild befris for skind og ben og pilles i småstykker. Alle tre dele blandes i 100 g mayonnaise, der er smagt til med 2 tsk tør mustardsennep, 1 tsle. salt og 1 spsk eddike. Anrettes i glasskål foret med grøn salat. Pyntes med karse og hårdkogt æg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.584 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her